SK Ratibořské Hory – SK Včelná 2:2

SK Ratibořské Hory – SK Včelná 2:2 (2:0)

Branky: 6. Růžička, 34. Fišer – 59. Šálek, 82. Novotný

Sestava: Krch – Ondřej Balík, Krejčí, Greguš, Blovský – Burian (79. David Smetana), Jaroslav Vácha, Vocílka, Marek Smetana  – Fišer, Růžička

Rozhodčí: Černý  – Ťupa, Gura – ŽK  6:5 (12. Krejčí, 20. a 90. Ondřej Balík, 45. Blovský, 67. Fišer, 73. Růžička – 20. Kladenský, 36. a 72 Tondl, 89. Šálek, 95. Adamovský) – ČK 1:1 (90. Ondřej Balík po 2. ŽK – 72. Tondl po 2. ŽK)

Diváci: 70

Hodnocení utkání očima trenéra Slavomíra Mareše:

Utkání s dalším nováčkem soutěže jsme bohužel nezvládli a nakonec jsme zcela zbytečně ztratili dva body. Celý první poločas byl zcela v naší režii, což jsme potvrdili dvěma góly v 6. a 34. minutě. Naše další vyložené šance jsme ale bohužel nedokázali využít, což se nám v konečném zúčtování vymstilo. Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem co nejrychleji utkání definitivně rozhodnout, ale opět jsme několik dalších šancí nevyužili. Hosté v 59. minutě snížili na 2:1 a od této chvíle jsme se začali o výsledek utkání strachovat. Nepomohlo nám ani vyloučení hráče hostů v 72. minutě po druhé žluté kartě a v 82. minutě jsme po naší fatální chybě inkasovali vyrovnávací branku. V samém závěru utkání byl i nám po druhé žluté kartě vyloučen Ondřej Balík. Velmi dobře rozehrané utkání jsme tak nakonec nevyhráli jen vzhledem k neproměňování gólových šancí. Děkujeme všem divákům za podporu v netradičním dopoledním čase, zejména pak našim starším žákům, kteří své utkání hráli po nás a po celé utkání nás povzbuzovali. Naše poslední utkání podzimní části I. B třídy odehrajeme v sobotu 11.11. od 14.00 hodin na hřišti SK Kavas Větrovy.